Eu logo
BEMUTATKOZÁS

ÜDVÖZLÖM

Dulai Gábor vagyok.

Saját vállalkozásom megalakulásának előzménye, több tíz évre visszanyúló, szakmai tapasztalat, mely a fuvarozás terén egyéni vállalkozásként kezdődött, és alakult át a mostani korlátolt felelősségű társasággá.

A TITAN-TRUCK TRANS Kft. 2017. év márciusában alakult a 1157 Budapest, Nyírpalota út 5. fszt 2. szám alá bejegyzett székhellyel, és a 3600 Ózd, Bolyki Főut 64. 8830/6. HRSZ. alá bejegyzett telephellyel, egyedüli tulajdonosként, a saját magam személyében.

Cégünknél hivatalosan bejelentett munkaviszonnyal - folyamatos szakmai képzés alatt álló - megbecsült, precíz, és munkáikra igényes kamionsofőrök dolgoznak a társaság alapításának első napjától folyamatosan.

CÉLUNK

Megrendelőink GYORS és KIFOGÁSTALAN KISZOLGÁLÁSA.
Keresse cégünket, győződjön meg megbízhatóságunkról és MINŐSÉGI munkánkról!
Reméljük, a jövőben Önnel is, közösen dolgozhatunk együtt!

KAPCSOLAT

ÜZLETSTRATÉGIÁNK

A szakmai tisztesség, a józan kockázatvállalás, a precizitás és a gazdasági önállóság igényével cégünk az elmúlt év alatt stabil gazdálkodású, folyamatos fejlődést mutató, elismert céggé alakult a nemzetközi és országon belüli szállítmányozásban, valamint a normál és túlméretes kategória Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei régiójában.

ELKÖTELEZETTSÉG

Cégünket stabil, fejlődő, a kihívásoknak megfelelő vállalkozásként kívánjuk működtetni. Célunk az egyre fokozódó piaci versenyben a már ismert, illetve leendő megrendelőink folyamatos és még szélesebb körű kiszolgálása. Vállalkozásunk a szolgáltatás kivitelezésének végéig szorosan együttműködik Önnel. Mindenben az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatást nyújtjuk kitűnő minőségben, versenyképes áron és pontos teljesítési határidővel.

REFERENCIÁK

Cégünk kialakult, stabil vállalkozói körrel dolgozik együtt, mely garancia a minőségi munkára!

Vállalatunk megalakulását követően, szerződés keretében dolgozik együtt az ÓAM Ózdi Acél Művek Kft.-vel, mely az 1997-es évtől Magyarország kiemelkedő melegen hengerelt betonacélt, köracélt, hengerhuzalt és hegesztett betonacél-síkhálót gyártó és értékesítő üzeme. Cégünk a legyártott betonacélt szállítja Magyarország belterületén, valamint Szlovákia, Románia, Csehország, és Ausztria térségében.

Referencia munkáink közé tartoznak továbbá, a 2017-től folyamatos, szerződésekhez kötött gördülékeny és hatékony együttműködés az Ózdi Acél - Trans Kft.-vel - mely 1997-től segíti az ÓAM Ózdi Acélművek Kft. közúti és vasúti szállítási tevékenységét - , valamint a WEINBERG 93’ Építő Kft-vel, mely vállalat fő profilja a generálkivitelezés és az acélszerkezet-gyártás. A legyártott túlméretes acélszerkezeteket nemzetközi viszonylatban jelenleg is szállítjuk.

PARTNEREINK

ÓZDI Acélművek Kft

ÓZDI Acélművek Kft.

ÓZDI ACÉL-TRANS KFT

ÓZDI ACÉL-TRANS KFT

weinberg

WEINBERG 93' Építő Kft.

betonacel-kft

ÓZDI Acélművek Kft.

rbs-sro-sk

ÓZDI Acélművek Kft.